Στην MaterialTech "στεγανώνουμε" τα δικάς σας όνειρα!

Εμπειρία | Εγγύηση | Ασφάλεια | Σιγουριά

Η Material Tech εγγυάται το κάθε έργο της για 10 χρόνια, καθώς νιώθει σίγουρη για τους τεχνικούς που έχει στο δυναμικό της αλλά και για τα υλικά που χρησιμοποιεί. Έχει 0% επιδιορθώσεις δικών της έργων αλλά αρκετές επιδιορθώσεις άλλων μαστόρων που λόγω χαμηλότερης τιμής ή λάθος τεχνικής έκαναν περισσότερη ζημιά στο υποστατικό.

Ανα τακτά χρονικά διαστήματα πολλοί πελάτες προσεγγίζουν την MaterialTech για επιδιορθώσεις προηγούμενων εταιρειών ή ιδιώτων, οι οποίοι έκαναν κάποια τεχνικά λάθη τα οποία στοίχισαν στην τελική με την επιδιόρθωση, τα διπλάσια λεφτά απ΄όσα θα στοίχιζαν, λόγω επιδιορθώσεων.

Στεγανώσεις Βεράντων

Υπάρχουν περιπτώσεις χρήσης υλικού για περπάτημα με σκοπό το ελαφρύ περπάτημα στη βεράντα. Κατά την τοποθέτηση υλικού βάδισης σε αδιάβροχο φύλλο, χρησιμοποιείται ως υλικό απορρόφησης κραδασμών, έτσι ώστε το αδιάβροχο φύλλο να μην καταστραφεί στο τμήμα του ποδιού του υλικού βάδισης. Διαθέτουμε πιστοποιημένα συστήματα.

Στεγανώσεις Οροφής

Οι στέγες είναι τα μεγαλύτερα τμήματα κτιρίων που εκτίθενται σε βροχή και χιόνι. Η στεγανοποίηση στεγών για τα κτίρια λειτουργεί ως φράγμα που προστατεύει το κτίριο από τη βροχή. Επομένως, η μόνωση του νερού της στέγης που γίνεται με τα κατάλληλα υλικά μόνωσης οροφής θα προστατεύσει το κτίριο από τη βροχή και το χιόνι διατηρώντας τη διάρκεια ζωής και την απόδοση του κτιρίου.

Στεγανώσεις τοίχων αντιστήριξης

Οι τοίχοι αντιστήριξης μπορεί να είναι εξωτερικοί τοίχοι που αποτελούν μέρος του σχεδιαστικού τοπίου ή τοίχοι που αποτελούν μέρος μιας ιδιοκτησίας. Οι τοίχοι τοπίου είναι πολύ λιγότερο κρίσιμοι, αλλά συχνά απαιτούν μια μεμβράνη στεγανοποίησης τοίχων αντιστήριξης για να αποτρέψουν την υγρασία από το έδαφος να χαλάσει την αισθητική φύση του σχεδιασμού, με τρύπες δακρύων να ενσωματώνονται για να μειώσουν την υδροστατική πίεση όπου απαιτείται.

Στεγανώσεις Υπογείων

Η στεγανοποίηση του υπογείου μπορεί να είναι μια μπερδεμένη και δαπανηρή διαδικασία. Εκτός αν το σχέδιο είναι να εγκαταστήσετε μια πισίνα στο υπόγειο, πιθανώς να τρελαθείτε με την ιδέα του νερού που τρέχει κάτω από το σπίτι σας. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά μέτρα που μπορούμε να λάβουμε για την προστασία του σπιτιού σας από το νερό. Διαθέτουμε πιστοποιημένα συστήματα αντιριζικής μόνωησς (anti-root) 25 χρόνων.

Στεγανώσεις Ανθώνων

Είτε πρόκειται να αναπτυχθούν φυτά σε δοχεία, υπερυψωμένα άνθη είτε στην ίδια την οροφή, το σύστημα στεγανοποίησης είναι απαραίτητο και πρέπει να είναι το πρώτο βήμα στον κήπο της βεράντας καθώς προστατεύει την οροφή από διαρροές και πρέπει να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια της οροφής. Διαθέτουμε πιστοποιημένα συστήματα αντιριζικής μόνωησς (anti-root) 25 χρόνων.

Στεγανώσεις Μπάνιων

Όσον αφορά τα μπάνια, αυτό είναι επίσης μια νομοθετική απαίτηση που καλύπτει τα πάντα, από το πάτωμα και τους τοίχους, μέχρι τους κόμβους, τα εξαρτήματα και τα είδη υγιεινής. Βασικά θέλετε πλήρη στεγανοποίηση, τα πιο προφανή σημεία είναι περιοχές που συχνάζουν περισσότερο νερό. δηλαδή ολόκληρο το μπάνιο σας.

Στεγανώσεις Δεξαμενών

Η επίστρωση στεγανοποίησης απαραίτητη για την προστασία δεξαμενών ή τεχνητών λιμνών. Μια δεξαμενή ή μια τεχνητή λίμνη εκτίθεται συνεχώς σε πίεση νερού. Πρέπει επίσης να αντέχουν σε συνεχές χτυπήματα από τα φυσικά στοιχεία για αποφυγή διαρροής μετά από μερικά χρόνια. Προσφέρουμε συστήματα στεγανοποίησης πολυουρεθάνης με υγρή εφαρμογή με μακροχρόνια προστασία για απλές, λεπτομερείς ή περίπλοκες δεξαμενές νερού ή τεχνητών λιμνών.

Στεγανώσεις Περιμετρικά τοιχοποιίας κτιρίων

Ο θεμελιώδης τοίχος ενός κτιρίου μπορεί να είναι ένας τοίχος αντιστήριξης από σκυρόδεμα ή υπόγειο ή ένας δομικός τοίχος πλήρης με φέροντες παραστάδες. Οι περιμετρικές στεγανώσεις κτηρίων είναι αυτές που προστατεύουν το κτήριο απο εμαφνής εσσωτερικές υγρασίες. Εϊναι μεγάλης σημασίας η ορθή μόνωση αυτών για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

©Tech Material Solutions. All rights reserved. Designed by  antreas.me